Geesem

Blog o mobilnem.

Mobilna erotika pod Alpami

Objavljeno 20.11.2007 13:59 avtor aleksij

Strani, ki ponujajo erotične vsebine za mobilnike je veliko. Če malce pobrskate po spletu pa boste kaj kmalu naleteli na ovire v obliki registracij, omejenost dostopa zgolj uporabnikom določenih držav ali mobilnih operaterjev, nadležnih SMS klubov in nenazadnje nevarnosti zlorabe plačilnih kartic.

Od vseh, katere smo pregledali vam bom predstavil samo enega, ki ima edini zagotovljeno učinkovito preverjanje polnoletnosti svojih uporabnikov. Do portala Dajmedol lahko dostopajo samo Mobitelovi naročniki, ker pa je veliko mobiuporabnikov polnoletnih, si lahko ti na podlagi dokazila o polnoletnosti prav tako pridobijo dostop.

Dajmedol najdete na naslovu wap.dajmedol.com, lahko tudi pošljete SMS z besedo DMD na 6969 in dobite sporočilo s povezavo.

Najprej nas pričaka pozdravno sporočilo, kjer še enkrat potrdite svojo polnoletnost. Na osrednji strani portala najdemo video posnetke v streaming obliki, fotogalerije, sklopa aktualno, naloži in navodila. Med brskanjem nas tudi večkrat opozori, da ne bomo vključeni v nikakršen SMS klub.

Nabor vsebin je pisan na kožo vsakem okusu. Najdemo lahko vsebine s področja solo, ena na ena, malo mešano, fetiš in bizarno. Ogled posameznega videa stane 1,25 EUR, za sklop fotografij pa smo odšteli 0,83 EUR. Poleg foto in video materiala najdemo tudi erotične zgodbe, novice s sveta erotike, predstavitev popularnih porno zvezd, nagradno igro in nabor vsebin za telefon (ozadja, animacije, zvoki).

Portal je dobro oskrbljen z različnimi vsebinami, pričakoval sem le malce več interakcije z uporabnikom. Zelo dobro bi se recimo prilegla klepetalnica, morda zasebni oglasi kjer bi lahko uporabniki pošiljali svoje slike in video posnetke. Dobro bi bilo tudi, če bi bil portal na voljo tudi uporabnikom ostalih operaterjev.

 • Share/Bookmark
 

4 odgovorov na “Mobilna erotika pod Alpami”

 1. kockar pravi:
  20.11.2007 14:38

  se pravi v eni roki mobilnik v drugi pa… :mrgreen:

 2. aleksijaleksij pravi:
  20.11.2007 15:40

  To je seveda odvisno od osebnih preferenc in mobilnika, ki ga imaš. Na zadevo lahko gledaš povsem z estetskega vidika. :)

 3. mister mister pravi:
  20.11.2007 20:18

  Dajmedol kar dominira na tem področju pri nas. Dejstvo je, da erotična industrija spi na lovorikah, saj že lep čas niso naredili nič inovativnega. Mobilni medij ima ogromen neizkoriščen potencial. In v erotiki/pornu je veliko denarja.

 4. aleksijaleksij pravi:
  20.11.2007 20:58

  @mister mister: se popolnoma strinjam. Lep primer so 090 linije. Videotelefonija je na voljo že dolgo časa, pa še vedno nikjer nisem zasledil seksi študentk, ki bi se pokazale. Ali pa video erotični portal, vojaerizem recimo?