Geesem

Blog o mobilnem.

Planet obiskalo že milijon različnih uporabnikov

Objavljeno 23.11.2007 18:18 avtor aleksij

Multimedijski portal Planet že od leta 2003 neutrudno hrani mobilnike z raznovrstnimi vsebinami. Najbrž bi težko naleteli na kakšnega mobitelovega uporabnika, ki tega mobilnega portala še ni obiskal.

Novica dneva prihaja prav s tega področja – na mobilnem Planetu so namreč zabeležili že milijon različnih uporabnikov. Točne številke nam niso znane, vendar je obiskanost portala strmo narastla od letošnjega septembra dalje, ko je bil Planet korenito prenovljen, in ko je bilo uvedeno brezplačno brskanje po portalu. Vsak mesec ga redno obišče 200.000 uporabnikov.

Vsebine na portalu so dnevno ažurirane, večina stvari je na voljo brezplačno – vključno z gledanjem video posnetkov. Preden vstopimo na plačljiv del smo o tem vidno obveščeni in moramo to tudi potrditi. Vsekakor je mobilni portal Planet vodilni na svojem področju pri nas in kot kaže še dolgo ne bo dobil primerljive konkurence.

 • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “Planet obiskalo že milijon različnih uporabnikov”

 1. kato pravi:
  25.11.2007 01:26

  Nedvomno je porast obiska posledica brezplačne uporabe, vendar bi bilo obiska še več, če bi Mobitel več dovolj energije v promocijo brezplačnosti Planeta.

  Nasplošno pa so brezplačne vsebine prava pot, zaslužek pa se še vedno lahko brez težav ustvarja s pomočjo (ne)prikritega oglaševanja.

 2. sputnik pravi:
  26.11.2007 00:22

  po prenovi je Planet res kul, sploh je fino da si lahko nastavis “domačo” stran npr za pregled porabe