Geesem

Blog o mobilnem.

3G iPhone na voljo naslednje leto

Objavljeno 29.11.2007 12:25 avtor aleksij

Prepričan sem, da se še vedno niste naveličali brati novic o iPhone-u. Ravno zato, vam bom postregel s svežo informacijo o prihajajoči novi različici, ki bo med drugim podpirala 3G. Vodilni mož AT&T Randall Stephenson je namreč izjavil, da bo ta na voljo naslednje leto. Nov UMTS iPhone bi lahko med drugim bil tudi rešilna bilka videotelefonije1, ki se ni preveč razširila med uporabniki. Saj veste, če imajo nekaj pri Apple-u je to veliko bolj zanimivo.

 1. ta funkcionalnost zaenkrat še ni potrjena []
 • Share/Bookmark
 

3 odgovorov na “3G iPhone na voljo naslednje leto”

 1. CerpinTaxt pravi:
  29.11.2007 13:13

  Koncno.. Bi bil ze cas..

  3G vidim uporaben predvsem za brskanje po spletu.. Videotelefonija me niti ne zanima toliko – res pa je da ce Applu rata stvar naredit uporabno in boljse funkcionalno kot sedaj, se lahko stvari hitro spremenijo..

  Ampak kaj ko ajfona se vedno ni pri nas.. :(

 2. aleksijaleksij pravi:
  29.11.2007 14:03

  Tako dolgo že čakam, da bom počakal še na 3G varianto. Če drugega ne, mi bo prijal vikend v Franciji ;)

  Se pa strinjam, 3G je v v prvi vrsti mišljen za hitrejše brskanje, pomalem upam, da bi bila na voljo videotelefonija, ker ni variante da ta ne bi uspela, če se je bo lotil Apple.

 3. kato pravi:
  30.11.2007 12:51

  Mislim da je tole itak bilo ves čas samo vprašanje časa.

  Po eni strani Apple prvega iPhona ni moral narediti kot neke ultimate naprave, ker potem ne bi imel kaj dosti rezerve pri razvoju drugih modelov.

  Po drugi strani pa je verjetno res tudi to, da bo ob izidu iPhona 3G na voljo kakšna boljša baterija, ki bo kompenzirala večjo porabo energije.