Geesem

Blog o mobilnem.

Igra tedna: Poker pop

Objavljeno 16.12.2007 17:51 avtor aleksij

Poker je pri nas vedno bolj popularen. Za vse navdušence, ki tekom dneva v službi ne morejo odvrniti misli od večerje online partije, smo preizkusili mobilno različico nekoliko drugačnega pokra.

naslov: Poker Pop
založnik: Glu
žanr: miselna
igrano na: SE M600i

Igra na zanimiv način vzame osnovni koncept pokra in mu vlije mahjongovski način igranja. Sestavljati je potrebno določene kombinacije kart (par, tris, lestvica, full house, …) tako da se vse označene karte držijo skupaj. Karte, ki jih porabimo v kombinaciji zginejo z zaslona in jih nadomestijo nove. Igra nam tako postavlja vse težje izzive, za napredovanje je potrebno sestaviti točno določeno število kombinacij (npr. dvakrat tris in en full house).

Igra predstavi pravila korak za korakom. Prvi izzivi so otročje lahki, vendar se težavnost kmalu dvigne. Za to poskrbijo tudi različne ovire in power up-i (goreče karte, ki uničujejo karte pod seboj; ledene karte, katere je potrebno hitro uporabiti, drugače se zalepijo na mesto; jokerji …).

Igra je zabavna, vendar se najbrž ne bo vpisala v hall of fame. Všeč bo ljubiteljem miselnih iger, kot tudi resnim pokerašom, ki potrebujejo malo sprostitve.

  • Share/Bookmark
 

En odgovor na “Igra tedna: Poker pop”

Trackbacks & Pingbacks

  1. [...] Don’t like it? let the author know. [...]

    Pingback avtor The Folding Fool » Blog Archive » Igra tedna: Poker pop - 20.01.2008 21:46