Geesem

Blog o mobilnem.

Igra tedna: My model train

Objavljeno 30.12.2007 15:42 avtor aleksij

Prepričan sem, da je skoraj vsak izmed nas imel v mladosti miniaturno železnico, ali pa se vsaj kdaj igral s plastičnimi lokomotivami. Sam sem imel tirnice napeljane po skoraj vsej sobi, okoli pa postavljenih nekaj improviziranih predorov. Ravno zaradi tega so se mi oči ustavile na tej igri.

naslov: My Model Train
založnik: HandyGames
razvijalec: HandyGames
žanr: miselna
igrano na: SE M600i

My model train je miselna igra, pri kateri s premikanjem tirnic poskušamo doseči cilj. Ta lahko vključuje pripeljati vlak do določene postaje, popeljati potnike z ene postaje na drugo, ipd. Celotna reč je razmeroma težavna, saj vlaka ni mogoče ustaviti drugače, kot če mu zapremo pot, poleg tega moramo stopnjo končati v določenem času (tega ni mogoče ustaviti). Vsako križišče ima vnaprej določene smeri, katere lahko izberemo, ponavadi so na voljo samo tiste možnosti, katere najmanj potrebujemo.

Nadzor nad igro otežujeta včasih preveč nepregleden izometrični pogled in okorno premikanje po poljih. Zaradi teh dveh pomankljivosti igra nehote postane zahtevnejša. Ukrepati moramo hitro, saj glede na to da vlaka ni možno ustaviti, ta odpelje kamor ne želimo in pokvari naš celoten master plan. Torej ne bi škodilo, če bi se dalo ustaviti lokomotivo.

Po tem, ko se navadite na pogled in nadzor, postane igra relativno zabavna, sploh če se v vas nahaja kanček železniškega fetiša ali pa spominov na igre z otroštva. My model train vaših sivih celic ne bo pustil počivati.

  • Share/Bookmark
 

En odgovor na “Igra tedna: My model train”

  1. jeans pravi:
    30.12.2007 22:31

    Kar vredu špil tole, je pa zunaj tudi winter edition, ampak ni velike razlike v samem igranju.

    Žre živce skratka :)