Geesem

Blog o mobilnem.

MicroMonster – nalinijski RPG

Objavljeno 25.01.2008 18:58 avtor aleksij

Micromonster je igra pisana na kožo ljubiteljem igranja domišljijskih vlog. Na voljo je enajst različnih likov, s katerimi se lahko bojujemo tako proti računalniškemu nasprotniku, kot tudi z ostalimi igralci, ki so isti čas kot mi v igri in so povezani s strežnikom (v eni online bitki se preteče približno 50 kb podatkov). Z drugimi igralci se lahko pomerimo tudi prek bluetootha.

Izbrani lik tekom bitk nadgrajujemo s sistemom izkušenj, katere lahko vložimo v nadgradnjo orožja (in s tem tudi različnih posebnih napadov) ali pa pridobljene izkušnje porabimo za rast samega karakterja in njegovih atributov.

Igro si lahko naložimo brezplačno s spleta, tudi igranje je brezplačno. In kje bo potem kdo kaj zaslužil? Razvijalec računa predvsem na tiste, ki jih bo igra dovolj očarala, da bodo odprli denarnice in kupili zlato (virtualno kajpak), s katerim lahko kupujemo boljša orožja, oklep in ostale dobrote.

Sam sem imel nekaj težav z nalaganjem igre prek spleta. Zatorej sem stopil v kontakt s skrbnikom spletne strani in ta mi je posredoval namestitveno datoteko po elektronski pošti po nekaj minutah. Če si slučajno lastite N95 in bi želeli igrati lik War Priesta potem si lahko naložite datoteko tukaj (ostalih žal nimam), v nasprotnem primeru pa pobarajte na spletni strani, si naložite igro in se mogoče celo vidimo online.

  • Share/Bookmark