Geesem

Blog o mobilnem.

Brezplačno: Snickers Robots

Objavljeno 6.02.2008 22:22 avtor aleksij

Od danes dalje si je s Planeta mogoče brezplačno naložiti igro Snickers Robots. Do nje pridete tako, da na prvi strani kliknete na banner, sledite povezavi in si jo namestite na mobilnik.

Pri nas doslej še nismo opazili podobnega izdelka, vsaj na mobilni sceni ne … Oglaševanje v igrah sicer ni novost, o potencialu mobilnega medija na tem področju pa je bilo veliko govora tudi na letošnjem Mobile Games Forumu.

Mobilne igre postajajo vedno bolj popularne in nedvomno je prihodnost podobnih projektov svetla. Brezplačno je pojem, ki privlači množice in oglaševalci si lahko ob visoko kvalitetnem (in nenazadnje tudi zabavnem) izdelku, obetajo velik doseg. Kljub vsemu bo tovrstno oglaševanje še za lep čas ostala Below the line (BTL) metoda in bo kot takšna zgolj v podporo “konvencionalnim” oglaševalskim kanalom.

Dovolj tega, preidimo nazaj k bolj zabavnemu delu, opisu igre …

Vse skupaj je sila preprosto. Vaš karakter se pomika po zaslonu navzgor, medtem se je potrebno izmikati različnim oviram na poti. Igro začnete kot navaden človek, a ko pohrustate Snickers se spremenite v transformerju podobnega robota. V robo obliki lahko večino ovir na vaši poti kar razstrelite. Seveda kot robot potrebujete gorivo, ki pa je seveda nič drugega kot čokolada! Cilj igre je preživeti čim dlje in tako doseči čimvečje število točk. Pa veliko zabave …

 • Share/Bookmark
 

6 odgovorov na “Brezplačno: Snickers Robots”

 1. Wipe pravi:
  7.02.2008 07:29

  takole, igrica je solidna, podarjenemu konju se itak ne gleda v zobe. drugače pa je takšno oglaševanje dost bolj prijetno kot ostale spam metode ki se uporabljajo zadnje čase

 2. aleksijaleksij pravi:
  10.02.2008 16:50

  Kaže, da je igra že umaknjena. Pravkar sem jo želel naložiti na drug telefon, ampak nikjer ni več bannerja.

 3. Leart pravi:
  13.02.2008 09:49

  Zaradi nagradnega natečaja, se je spremenila pot do strani – igro še vedno lahko dobiš na naslovu: http://matura.vklopisnickers.si/robots.zip

  Bomo pa linke takoj popravili!

 4. Simona pravi:
  13.02.2008 10:22

  Zivijo!

  Igrice ni mozno vec downloadat iz Planeta, ker je sla kot za med :) , na voljo pa je bilo pac doloceno stevilo downloadov. Kot je omenil Lenart si je igrico se vedno mogoce naloziti prek tega linka:

  http://matura.vklopisnickers.si/robots.zip

  oz. prek

  http://www.matura.vklopisnickers.si

  Sicer pa trenutno na http://www.vklopisnickers.si

  poteka nagradni natecaj ‘Si tudi ti lacen akcije?’, ki je namenjen vsem adrenalincem, sportnikom in extremistom, traja pa do 9. marca 2008. Nagrade so tut fine ;) Ce vas zanima, kliknite na zgornji link … LP.

 5. aleksijaleksij pravi:
  13.02.2008 23:36

  Našel, hvala za info. Sicer ne razumem zakaj bi prenehal z distribucijo igre, ki gre za med, ampak sem prepričan da bo za tem stal kakšen zelo dolgočasen razlog. ;)

  lp

 6. Simona pravi:
  14.02.2008 16:09

  Zivijo Aleksij!

  Super, da si nasel igrico.

  Sicer pa imaš prav glede dolgočasnega razloga, ja :)

  Lepo se mej!