Geesem

Blog o mobilnem.

Mobitelov M4 – četverček

Objavljeno 12.03.2008 19:43 avtor aleksij

Smo ga le dočakali. Pri Mobitelu so prvi pri nas združili štiri telekomunikacijske storitve v eno. Pod okriljem nove blagovne znamke M4 najdemo storitve Mobitel GSM/UMTS, širokopasovni SiOL internet, SiOL telefonijo in SiOL TV.

Uporabnikom prijazna celovita ponudba bo svojim naročnikom nudila tudi posebne ugodnosti, ki pa zaenkrat še niso znane. Vsekakor pa poleg ugodnosti, ki smo jih deležni za all-in one telekomunikacijski paket, poskrbimo tudi za okolje in za svojo dobro karmo. Uporabniki M4 bodo namreč namesto štirih položnic prejeli samo eno in s tem prihranili marsikatero drevo. Malo za hec in malo zares … Zelo priročno je tudi to, da bomo lahko vse omenjene storitve urejali na enem mestu – v Mobitelovih poslovalnicah.

Še podrobna vsebina paketa M4:

Mobitel GSM/UMTS – celovit nabor najsodobnejših mobilnih storitev na slovenskem trgu. Naročnikom je na voljo tudi širokopasovni mobilni internet ter dostop do javnega brezžičnega omrežja NeoWLAN.

SiOL telefonija – naročniki M4 lahko brezplačno kličejo vse uporabnike SiOL telefonije in mesečno izkoristijo tudi 120 minut brezplačnih klicev v Telekomovo stacionarno omrežje. Na voljo so številne dodatne storitve, kot so omejevanje klicev, preusmeritve in prikaz identitete klicočega. Svojo obstoječo stacionarno številko lahko naročniki prenesejo v omrežje SiOL IP telefonije in jo uporabljajo še naprej.

SiOL internet – naročniki M4 imajo brez omejitve prometa možnost širokopasovnega dostopa do interneta s hitrostmi od 1 Mbit/s do 1 Gbit/s prek najnovejših tehnologij ADSL, ADSL2+, VDSL2 in optičnega omrežja. SiOL internet vsebuje mnoge dodatne storitve, kot so elektronski poštni naslovi, zaščita pred nezaželeno pošto, Spletnik, 10 MB zakupljenega prostora na strežniku, varnostni paket z licenco za protivirusni program BitDefender in možnost klicnega dostopa.

SiOL televizija – naročniki M4 lahko prek visoko kakovostnega digitalnega signala spremljajo več kot 100 kanalov, na voljo pa so jim tudi številne dodatne storitve, kot so video na zahtevo, osebni snemalnik, elektronski programski vodič, dostop do spletnih novic, varnostne nastavitve in video igre. Uporabniki, ki imajo na voljo optično omrežje, pa lahko le-tega izkoristijo tudi namesto obstoječega omrežja kabelskega operaterja za ogled programov kabelske TV.

Vse skupaj bo podrobno predstavljeno na spletni strani www.mobitel.si/m4.

 • Share/Bookmark
 

3 odgovorov na “Mobitelov M4 – četverček”

 1. zidar pravi:
  12.03.2008 20:44

  kaj pa cena!

 2. aleksijaleksij pravi:
  12.03.2008 21:14

  Konkretnih cen še ni na voljo. Predvidevam da bo vse znano do konca tedna.

 3. Pap pravi:
  13.03.2008 09:37

  Cenik je btw že objavljen na mobitelovi spletni strani.