Geesem

Blog o mobilnem.

EMI Comes With Music

Objavljeno 22.03.2008 14:58 avtor kato

Nokiina spletna trgovina glasbe Comes With Music bo odprta v drugi polovici letošnjega leta, letna naročnina za neomejeno število skladb bo znašala 80 dolarjev, glasbo bo moč prenesti na računalnike in jo predvajali tudi po izteku naročniške dobe.

To smo že vedeli, nova pa je napoved angleške glasbene založbe EMI, ki je tik pred sklenitvijo dogovora z Nokio o sodelovanju v glasbenem programu, ki bo na voljo samo uporabnikom Nokiinih mobilnih telefonov.

Po Universalu je EMI že druga izmed štirih velikih glasbenih založb, ki bo sodelovala z Nokio, med njenimi izvajalci pa so bili tudi The Beach Boys, The Beatles, Frank Sinatra, Pink Floyd in Queen.

Danes je EMI založnik naslednjih izvajalcev: Robbie Williams, The White Stripes, KT Tunstall, Joss Stone, Spice Girls, Roxette, The Rolling Stones, R.E.M., Red Hot Chili Peppers, Kylie Minogue, George Michael, Paul McCartney, Norah Jones, Iron Maiden, Janet Jackson, Gorillaz, Duran Duran, Chumbawamba, James Brown, David Bowie, Lily Allen in drugih.

Nokia

[Scenta]

 • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “EMI Comes With Music”

 1. aleksijaleksij pravi:
  22.03.2008 15:08

  Nekaj dni nazaj sem bral, da tudi Apple razmišlja, da bi ponudil neomejeno glasbo, na podlagi naročnine. 80 dolarjev bi pa res dal za neomejen dostop do DRM free glasbe. Seveda če bi bili dovolj kvalitetni posnetki…

 2. LG pravi:
  23.03.2008 09:33

  glasbene industrija se je končno začela prilagajati, kaj ji sploh ostalo drugega?