Geesem

Blog o mobilnem.

Igra tedna: Super K.O. Boxing

Objavljeno 23.03.2008 19:20 avtor aleksij

Če ste v preteklem tednu srečali tujca, ki je hodil po ulicah in hkrati intenzivno pritiskal po mobilniku in občasno tudi vzkliknil glasen “To mi deli!”, je velika verjetnost, da sem to bil jaz.

naslov: Super K.O. Boxing
založnik: Glu
žanr: športna
igrano na: N73

Boks je igra, ki je ne srečamo pogosto na mobilnikih in Super K.O. Boxing odlično zapolni to vrzel. Postavljeni smo v vlogo blondica z imenom KO Kid, ki je za surfer boy-a zelo dober v boksu. Srčiko igre predstavlja način Circuit, v katerem se srečujemo z različnimi nasprotniki. Po vsaki zmagi si postopoma odklepamo nove vsebine / načine igranja. Nasprotniki pa so vse prej kot navadni, dolgočasni bokserji. Ti so pravzaprav ilustrirani na zelo komičen način in vsak od njih ima svojevrstne udarce, katere boste morali obvladati, če jih boste želeli premagati.

Na voljo sta še dva načina igranja. V enem se lahko borimo proti že premaganim nasprotnikom, pri zadnjem pa nam igra postavi dodatne omejitve (premagati nasprotnika v prvi rundi, premagati nasprotnika brez posebnega udarca, …).

Nadzor je sila preprost. S pritiskom na tipko 2 naš blondinec izvede visok udarec, s tipko 5 udarimo nizko, 4 in 6 sta tukaj, da se lahko umikamo udarcem. Tipka 8 je blok, * pa izvede poseben udarec (močan kroše). Pravzaprav je igranje tako gladko, da boste težko odložili mobilnik. Super K.O. Boxing je lahko vzor ostalim igram, ki nas preokupirajo s kompliciranim nadzorom. Edina, ampak res edina stvar, ki si zasluži grajo je zvok, ta je tako slab, da sploh ne boste opazili ali ste ga na začetku igre vklopili ali ne.

  • Share/Bookmark