Geesem

Blog o mobilnem.

“Občutljiva” Nokia

Objavljeno 10.04.2008 02:46 avtor kato

Evans Data Developer Relations Conference je širši javnosti neznan dogodek, ki se odvija v Kaliforniji, vendar si ga bomo zapomnili po pomembnem mejniku za največjega izdelovalca mobilnih telefonov.

Nokia, ki je po mnenju mnogih zadnje čase preveč pasivna v inovacijah, kani končno predstaviti mobilni telefon z na dotik občutljivim zaslonom, prvič pa ga je bilo moč opaziti prav na omenjeni konferenci.

Na trgu ga lahko pričakujemo v prvem četrtletju prihodnjega leta, po prvih fotografijah sodeč pa vsaj navzven ne izgleda kot kakšen znanilec nove revolucije.

[Slo-Tech]

  • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na ““Občutljiva” Nokia”

  1. sabs pravi:
    10.04.2008 10:34

    vsi telefoni hočejo bit iPhoni…

Trackbacks & Pingbacks

  1. [...] admin wrote an interesting post today onHere’s a quick extractEvans observations Developer Relations discussion je širši javnosti neznan dogodek, ki se odvija v Kaliforniji, vendar si ga bomo zapomnili po pomembnem mejniku za največjega izdelovalca mobilnih telefonov. Nokia, ki je po mnenju mnogih zadnje čase preveč pasivna v inovacijah, kani končno predstaviti mobilni telefon z na dotik občutljivim zaslonom, prvič pa ga je bilo moč opaziti prav na omenjeni konferenci. Na trgu ga lahko pričakujemo v prvem četrtletju prihodnjega leta, po prvih fotografijah sodeč pa vsaj navzven ne izgleda kot kakšen znanilec nove revolucije. [...]

    Pingback avtor Auto blog » “Občutljiva” Nokia - 10.04.2008 02:57