Geesem

Blog o mobilnem.

Nous non plus

Objavljeno 14.04.2008 15:09 avtor sabs

Tudi jaz sem bila hvaležna novici, da se v naših logih pojavi tako zanimiva rock skupina kot so Nous non plus. V petek so ga namreč simpatično žgali v Roxly klubu v Ljubljani. Pričakovano, se je največ prisotnih dvignilo v poskakajoč ritem ob komadu Lawnmower boy – katerega jingle je posvojil tudi Mobitel za svojo reklamico. Seveda sem se pred koncertom pozanimala še o ostalem repertoarju kar na njihovem Myspaceu in ta me je prepričal, da bo koncert odličen. In bil je!

 • Share/Bookmark
 

3 odgovorov na “Nous non plus”

 1. gyzar pravi:
  14.04.2008 17:17

  ta klub je še slabš kot orto. redarji so zunaj lamali dva škota, ko je nekdo to posnel, so mu vzeli telefon. saj je potem menda prišla policija …

  aja, še to: v lokalu je bilo najmanj 50 ljudi, ki jih jaz poznam, da so prišli tja , ker se je govorilo, da bo kao flash concert od yeah yeah yeahs. očitno je to zajebala neka kelnarca (ki se je hvalila, da se je družila z karen o.) – prišli so frendi iz bovca, pa iz prlekija pa …

  ne verjamem, da je to maslo mobitela, ker se mi zdi le-ta sicer bolj posrečen oglaševalec. bi rekel, da je problem v roxlyu. res ogabna scena.

 2. Bojan pravi:
  14.04.2008 17:26

  Na eni izmed radijskih postaj je Mobitel v petek (do)popoldan imel nagradno igro, srečanje z bendom, in zato predvidevam, da je bilo na radiu pravilno povedano kateri bend pride.

 3. aleksijaleksij pravi:
  14.04.2008 23:29

  ;) Zakaj nisem vedel za ta žur? Sigurno bi bil tam!