Geesem

Blog o mobilnem.

Asus EEE v malhi

Objavljeno 23.04.2008 09:00 avtor aleksij

Pri Mobitelu so pred nedavnim v svojo ponudbo vključili nadvse zanimivo kombinacijo za vse, ki ne morejo brez interneta vedno in povsod. Združili so skoraj že kultni Asus EEE PC z Instant Internetom, ki v pločevinki skriva modem Option GlobeTrotter iCon 7.2.

Prenosnik se odlično počuti v še tako majhni torbi in gre zlahka z vami prav povsod. Prav majhnost in ugodna cena pa sta tudi glavni konkurenčni prednosti EEE-ja. Odlikuje ga tudi preprosta uporaba, saj smo brez kakršnih koli težav nekaj trenutkov po zagonu prenosnika že brskali po spletu. Predhodno nameščena distribucija Linux-a Xandros pri tem odlično opravlja svojo funkcijo, če pa vendarle ne morete zdržati brez dobrih starih Oken, si lahko z nekaj spretnosti namestite tudi te.

V kombinaciji z hitrim prenosom podatkov in zajetnimi količinami podatkov, ki so vključeni, mobilni internet resnično zasije. Cena prenosnika vključno z modemom ob 24 mesečni vezavi in hkratni uporabi paketov XL ali Giga znaša 279, oziroma 299 EUR (odvisno od podatkovnega paketa, ki ga izberete). Sem omenil, da so prenosniki v tej ponudbi bele barve?

  • Share/Bookmark