Geesem

Blog o mobilnem.

Mobitel + Avtenta.si

Objavljeno 15.05.2008 20:45 avtor kato

Mobitel je začel s podjetjem Avtenta.si, ki je prav tako hčer Telekoma Slovenije, tržiti rešitve za varno poslovanje. Namenjene so poslovnim uporabnikom, v prihodnje pa verjetno tudi posameznikom, ki bodo lahko izbirali med različnimi paketi storitev, skladno s svojimi potrebami.

Osnovni paket
Varno shranjevanje in kopiranje podatkov.
Od 10,90 EUR mesečno dalje.

Komunikacijski paket
Varno shranjevanje in kopiranje podatkov ter upravljan poštni strežnik – dostop do elektronske pošte, koledarja in kontaktov s poljubnih lokacij.
Od 21,90 EUR mesečno dalje.

Celoviti paket
Varno shranjevanje in kopiranje podatkov ter celovita rešitev: arhiv/varno kopiranje z računalnikov, baz podatkov in datotek ter celovita komunikacija/dostop do poštnega strežnika.
Od 63,90 EUR mesečno dalje.

Najem strežnika
Najem strežnikov, ki se nahajajo v varni sobi, kjer so zaščiteni ter vzdrževani. Uporabnik se lahko odloči za najem virtualnih ali fizičnih strežnikov, skladno s svojimi željami in potrebami.
Od 69,90 EUR mesečno dalje.

[Mobitel]

  • Share/Bookmark
 

En odgovor na “Mobitel + Avtenta.si”

  1. kato pravi:
    15.05.2008 21:50

    To sem pozabil zapisati v sporočilu, pa ga ne bi rad več popravljal: a sploh še kdo šteje Mobitelove novosti v letošnjem letu? Konkurenca je skupaj predstavila nekajkrat manj kot Mobitel sam. In res mi na kraj pameti ne pade, da bi za eno štruco kruha na mesec manj prešaltal na zelence…