Geesem

Blog o mobilnem.

Igra tedna: Monster Blast

Objavljeno 18.05.2008 15:34 avtor aleksij

Veliko polnih lun je že poskušalo obsijati najtemnejše kotičke nevarnih ulic odkar so čarovnice nazadnje zajahale svoje metle. Če se sprašujete kam so zginili vsi zombiji, ali če je vaš stil malo bolj goth, predlagam da preverite ali niso morda poiskali zatočišče v vašem mobilniku!

naslov: Monster Blast
založnik: GlobalFun
žanr: strelska
igrano na: N73

Monster Blast je preprosta shoot’em up strelska igra, v kateri se borite proti hordam zombijev, vampirjev, mumij in volkodlakov. Igranje skorajda ne bi moglo biti preprostejše … vse kar morate narediti zato, da preluknjate betico zlodejev je pritisniti ustrezno številko, ki jo imajo na glavi. Preprosto kajne? Zombiji prihajajo v treh nivojih z leve ali z desne, če vam jih ne uspe eliminirati preden se sprehodijo čez ekran izgubite nekaj energije. Vsake tri stopnje pa se srečate s šefom, ki ga je kajpak malce težje spraviti nazaj pod rušo.

Masaker pa seveda ni edini zabavni del igre, za vsakega ubitega sovraga dobite določeno vsoto denarja, katerega lahko kasneje zapravite za boljša orožja, strelivo ali paketke prve pomoči.

Igra ima le eno slabost. Napredka ni mogoče shraniti, kar pomeni da se je vedno potrebno prebijati skozi vse stopnje. Od treh težavnostnih stopenj, ki so na voljo, vsaj za začetek priporočam najlažjo. In še nekaj, … ne skoparite s prvo pomočjo.

  • Share/Bookmark