Geesem

Blog o mobilnem.

Seksajte z mobilnikom, vsi drugi že to počnejo!

Objavljeno 26.05.2008 18:26 avtor aleksij

Spomnim se neke raziskave, ki je razkrila da le vsak sedmi Britanec med seksom izklopi svoj mobilni telefon. Ste tudi vi eden izmed tistih? Saj nenazadnje kdo pa se bi v navalu strasti spomnil še izklopiti telefon?

Seks in mobilni telefoni imajo veliko skupnega. Brez mobilne telefonije bi večina samooklicanih “mobiprostitutk” najbrž veliko težje opravljala svoj posel. Prav tako je mobilna telefonija osvobodila telefonski seks vijugastih žic starih Iskrinih telefonov.

Seveda pa lahko gremo še korak dalje in mobilnik dejansko pretvorimo v seks igračo (v takšnem primeru je morda smotrno imeti en telefon namenjen zgolj temu). Eno izmed najpomembnejših odkritij industrije mobilnikov je vsekakor vibra klic.

Prav ta je dežurni krivec, ki je pri marsikateri predstavnici nežnejšega spola vsaj enkrat prebudil pokvarjene misli, v primeru da vam zmanjkuje idej, jih lahko nekaj preberete tukaj. Če pa želite seksati z malce več stila, je na trgu kar nekaj pripomočkov.

Prvo mesto si nedvomno zasluži japonski pripomoček z imenom GPod. To je vibrator, ki zaznava zvočne signale z okolice in jih pretvarja v prijetne vibracije. Priklopi se ga lahko na iPod, televizijo in seveda tudi na mobilni telefon. Igračka stane približno 250 USD.

Bolj mobilna in intimna različica spodnjehlačnih vibracij pa prihaja v obliki brezžičnega sprejemnika, ki vibrira dvajset sekund kadar prejmete SMS, kadar prejmete klic in še nekaj časa po končanem pogovoru. Vibra Exciter stane slabih 30 EUR, seveda ga je možno uporabljati tudi brez da vas kdo dejansko pokliče.

Če pa vam nič od zgoraj naštetega ni všeč, ne obupajte. Na letošnjem NY Design weeku je bil predstavljen zanimiv koncept, ki lahko privede do podobne revolucije, kot vibra klic.

Pa po pameti!

 

 • Share/Bookmark
 

3 odgovorov na “Seksajte z mobilnikom, vsi drugi že to počnejo!”

 1. Gregs pravi:
  26.05.2008 18:39

  http://www.redtube.com/2419

 2. aleksijaleksij pravi:
  26.05.2008 22:04

  Hvala za tako grafično nazoren prikaz …

 3. roland pravi:
  29.12.2009 18:20

  sexi bi še z mano sexala