Geesem

Blog o mobilnem.

60% cenejši internet na gostovanju

Objavljeno 30.05.2008 00:18 avtor kato

“Hitro, hitro, impulzi tečejo!” A tudi vas preganjajo podobne misli, ko uporabljate mobilni internet v tujini? Živči, živčki? Sam se velikokrat znajdem v podobnem primežu, ker sorazmerno pogosto potujem in mobilni internet je vsekakor najudobnejša priložnost za priklop na internet, še posebej v tujini.

K sreči se nam obetajo boljši časi, saj bo odslej cena prenosa podatkov na gostovanju v tujini bisteno nižja kot doslej. In to pri obeh slovenskih mobilnih operaterjih (tretji sodobnega prenosa podatkov še vedno ne ponuja).

Prvi je novost o 60-odstotni pocenitvi prenosa podatkov v tujini objavil Mobitel, kmalu pa je sledil še odgovor Si.mobila. Vendar pozor – pri slednjem gre le za 35-odstotno znižanje pri uporabi osnovnega paketa World Data, 61-odstotnega znižanja pa so deležni samo naročniki opcije Eurodata.

Podrobnosti o cenah v posameznih državah in pri posameznih operaterjih si obvezno preberite na spletnih straneh obeh ponudnikov storitev. Pri različnih operaterjih v eni državi lahko pri prenosu podatkov prihaja do zelo velikih razlik, zato bo nekaj minut pozornosti hitro pozabljenih.

Mobilni internet

[Mobitel in Si.mobil]

  • Share/Bookmark