Geesem

Blog o mobilnem.

Igra tedna: Crazy Window Cleaners

Objavljeno 1.06.2008 14:23 avtor aleksij

Ste se morda kdaj vprašali kako se počutijo čistilci oken, medtem ko visijo trideset nadstropij nad tlemi? Samo predstavljamo si lahko kakšnim prizorom so vse priča.

naslov: Crazy window cleaners
založnik: Digital Choccolate
žanr: arkadna
igrano na: N73

Crazy window cleaners je igra, ki navidez dolgočasno nalogo čiščenja oken po nebotičnikih spremeni v enega izmed bolj razburljivih adrenalinskih športov. Nebotičniki postanejo poligon zabave in teh vsekakor ne primanjkuje. Medtem ko se bliskovito spuščamo proti tlom (in mimogrede čistimo okna) moramo premagovati številne ovire in “poskrbeti” za konkurenco, ki ne visi križem rok. Če nam uspe priti do pritličja, brez da se nam vmes pretrga vrv in če hkrati prehitimo nasprotnika, smo okronani za kralja med čistilci oken.

Igra je resnično odlično zasnovana in je dokaz, da je pravzaprav vse kar šteje le ideja. Tudi nadzor so razvijalci ohranili sila preprost. S tipkama 4 in 6 pomikamo levo in desno, tipka 5 pa služi metanju cvetličnih korit v nasprotnike, skakanju čez ovire, … skratka je all-in-one akcijski gumb. Tudi grafično je igra prijetna na pogled, izometrični pogled poskrbi za kar najboljšo preglednost, odsevi v nebotičniku pa so prava paša za oči.

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 

En odgovor na “Igra tedna: Crazy Window Cleaners”

  1. DENIS pravi:
    6.10.2008 19:50

    IMEL BI TO IGRO.