Geesem

Blog o mobilnem.

Evforija je tu!

Objavljeno 6.06.2008 15:30 avtor kato

Svetovno in evropsko prvenstvo v nogometu sta dogodka, ki vsaj na Stari celini zasenčita celo olimpijske igre. In evforija se začenja jutri, s tekmo med Švico in Češko. Kdo bo zmagal? Kdo je sploh favorit?

Odgovora vam ni potrebno povedati naglas, ampak se lahko preprosto odpravite na mobilni Planet. Najlažje tako, da pošljete SMS z vsebino P EURO na številko 1919.

Mobitel je namreč pripravil več nagradnih iger, kjer boste lahko glasovali za najboljšo ekipo, najboljšo enajsterico in odgovarjali na vprašanja. V nagradnem skladu so med drugim mobilnik Samsung Soul, navigacijska naprava Garmin in Canonovi fotoaparati ter tiskalniki.

Preko mobilnega Planeta boste lahko Evropsko nogometno prvenstvo spremljali tudi “v živo” za vseh 31 tekem. Vsebina bo osvežena po vsakem zadetku, rdečem kartonu, polčasu in seveda ob koncu srečanja.

Pravi privrženci nogometa si boste med prvenstvom gotovo želeli obarvati vaš mobilnik v duhu nogometnega spektakla. Zato si lahko namestite mobilna ozadja, teme, animacije, igre in ostale zabavne vsebine.

Obilo užitkov ob gledanju!


Če bodo znova slavili Grki, bo presenečenje še večje kot leta 2004

[Sportal]

  • Share/Bookmark
 

En odgovor na “Evforija je tu!”

  1. BlazzBlazz pravi:
    6.06.2008 18:33

    ni šanse da so grki spet prvaki… :)