Geesem

Blog o mobilnem.

Igra tedna: Rambo Forever

Objavljeno 8.06.2008 15:27 avtor aleksij

Ruski poveljnik: Who do you think this man is? God?
Trautman: No, God would have mercy. He won’t.

naslov: Rambo forever
založnik: In-Fusio
žanr: strelska
igrano na: N73

Nekaj časa nazaj smo si lahko ogledali najnovejše dogodivščine najbolj smrtonosnega vojaka vseh časov – Janeza Ramba. Igra Rambo Forever je shoot-em up v slogu dobrega starega Operation Wolf. Zaslon se stalno pomika v desno, medtem ko moramo ohraniti svoje življenje tako da pod rušo spravimo horde zlobnih vojakov. Osnovno orožje je kajpak težek mitraljez, kateremu nikoli ne zmanjka nabojev.

Tekom akcije lahko pobiramo tudi razme power-upe v obliki granat in paketkov prve pomoči. Še namig, če zberete več kot deset granat, dobite na voljo zračni napad, ki je super učinkovit.

Igra je zelo preprosta in zabavna. Največja graja gre k zvokovni podlagi, saj v ozadju slišimo igrati le glasbo, ne pa tudi nežne poezije našega mitraljeza. Grafično je zadeva zadovoljivo izpeljana. Križec po zalsonu premikamo s smernimi tipkami, s pritiskom na ničlo vržemo granato ali na pomoč pokličemo letala (Rambo rabi pomoč?). Mitraljez aktiviramo z enkratnim pritiskom na tipko 5, če akcijo ponovimo Rambo preneha s streljanjem. Bodite pozorni, ko vas nasprotnik ustreli samodejno prenehate streljati.

Pa veliko trupel v senci vašega mobilnika vam želim.

 • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “Igra tedna: Rambo Forever”

 1. JOHN pravi:
  24.07.2008 11:50

  JOHN RAMBO MENI JE OA IME JOHN LEGEN SKORAJ SVA ISTIVA RAD GLEDAM TVOJE FILME KA SA ZELO DOBRI RAMBO TJ SI MOJ NAJBALJŠI VOJAK

 2. tim pravi:
  31.03.2009 19:58

  Rad bi igral Rambo igre