Geesem

Blog o mobilnem.

Igra tedna: Bikini Volleyball

Objavljeno 15.06.2008 19:53 avtor aleksij

Vsaj po koledarju sodeč bi se prav kmalu morala odpreti sezona minimalistično oblečenih brhkih deklet. Takoj ko nas zapusti to cmeravo vreme bomo lahko videli katere so od prejšnjega poletja preživele čas v fitnesu in katere na kavču. Tukaj si bom drznil citirati panslovenskega slavčka, gospoda Murka, in z nasmeškom na obrazu zapisal “srečen ker sem moški!”.

naslov: Bikini Volleyball
razvijalec: Gameloft
žanr: športna
igrano na: N73

Bikini Volleyball na mobilnike prinaša kombinacijo razgaljenih deklet, odbojke na mivki in številnih čudovitih peščenih plaž. Na voljo so trije načini igranja: karierni, hitra igra in serija mini iger. Srčika igre je kajpak karierni način, ki se začne z ustvarjanjem lika. Po želji lahko prilagodimo protagonistkin izgled in ji dodelimo atribute, kot so moč, hitrost in vitalnost.

Igra poleg igranja odbojke ponuja tudi kupovanje posebnih udarcev, novih kopalk in pričesk. Nove kopalke poleg vizualne nadgradnje izboljšajo tudi atribute vaše igralke. Med tekmami se lahko sproščamo v hotelih, ali se pojavimo na naslovnicah revij (tudi če izgubimo, to še ne pomeni, da igralke ne izgledajo dobro).

Grafika je ena izmed močnejših plati igre, slabo luč nanjo meče zvokovna obdelava, ki je resnici na ljubo slaba. Nadzor na igrišču je preprosto zastavljen, soigralkina umetna intelegenca odlično odigra svojo vlogo. Gibljemo se s smernimi tipkami, akcije pa vselej izvajamo z istim gumbom (5). Če ne na nebu, pa naj sonce vsaj malo posije v vašem žepu, igra je definitivno precej solidna.

  • Share/Bookmark
 

En odgovor na “Igra tedna: Bikini Volleyball”

  1. senad pravi:
    28.06.2009 19:29

    sasddsdss