Geesem

Blog o mobilnem.

Igra tedna: Pocket Chef

Objavljeno 6.07.2008 18:28 avtor aleksij

Kuhanje brez pomivanja posode? Da prosim!

naslov: Pocket Chef
založnik: Gameloft
žanr: simulacija kuhanja/hitri prsti
igrano na: N73

Pocket Chef prinaša čar kuhinjskih eksperimentov direktno v naše žepe. Skozi dobro zasnovane kuharske izzive se med igranjem te igre lahko dejansko naučimo še kaj skuhati v resnični kuhinji.

V kariernem cookout načinu potujemo po svetu, se učimo novih receptov in poskušamo biti karseda dober kuhar. V igri je na voljo okoli petdeset receptov, katere postopoma odkrivamo. Vsakega uspešno pripravljenega obeda pa se lahko lotimo tudi v instant načinu. In kako kuhamo? Vzemimo bananin/jabolčni shake, najprej olupimo jabolko tako da nož premikamo gor in dol, medtem ko se jabolko samodejno obrača. Sledi rezanje jabolka in banane na manjše koščke – to storimo tako da nož premikamo levo in desno, ko se nam zdi, da je košček primerno velik pa ga preprosto odrežemo. Dodati je potrebno še malce sladkorja, soli in mleka ter vse skupaj lepo premešati.

Svež koncept igranja, ki dejansko zasvoji. Tako grafično, kot zvokovno je igra zelo dobro podkovana, kuhanje pa je sila preprost proces pritiskanja vidno označenih tipk. Pozor, igra je zasvoljiva in nas naredi zelo zelo lačne.

 • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “Igra tedna: Pocket Chef”

 1. klara pravi:
  21.07.2008 10:24

  imam eno vprašanje : kje to lahko igraš ??

 2. aleksijaleksij pravi:
  28.07.2008 21:47

  Jaz sem Pocket Chefa igral na mobilcu. Če si pri Mobitelu ga lahko naložiš tukajle …