Geesem

Blog o mobilnem.

Poplava iger za iPhone in iPod Touch

Objavljeno 11.07.2008 19:39 avtor aleksij

Danes je velik dan za igre na mobilnikih. Izšel je nov 3G iPhone in kar je daleč bolj pomembno Appleova spletna trgovina iTunes je doživela nadgradnjo. Svojo ponudbo so razširili na aplikacije in igre, ki bodo delovale tako na iPhoneih (tako novih, kot starih), kot tudi na iPodu Touch. Po novem pa lahko aplikacije in igre (ne pa tudi glasbe, videov, …) kupujemo tudi na naši strani Alp, kar je preprosto čudovito.

Nekateri menijo, da je to namig bližajočega se Appleovega blagoslova Sloveniji in da se bo s tem tudi na našem trgu začel po uradni poti prodajati kultni iPhone (to kar počne Tušmobil je daleč od uradnega). Sliši se obetavno, vendar se ne prehitro veseliti. Pri Geesemu smo mnenja, da je ta nadgradnja iTunes trgovine v prvi vrsti namenjena predvsem napravam iPod Touch in da bo do uradnega izzida iPhonea preteklo še veliko Soče (žal).

Sedaj pa skočimo k najbolj zabavnemu delu, igram. V bližnji prihodnosti bomo igram za iPhone/iPod Touch posvetili lastno rubriko, saj si jo te resnično zaslužijo. Do takrat pa si oglejte nekaj teaserjev, ki smo jih izbrali z dobesedno poplavljenega Youtubea …

Rolando

YouTube slika preogleda

Bomberman Touch

YouTube slika preogleda

Kroll

YouTube slika preogleda

Raging Thunder
YouTube slika preogleda

Aqua Forest

YouTube slika preogleda

Re-Volt

YouTube slika preogleda

Crash Bandicoot Nitro Kart 3D

YouTube slika preogleda

Trism

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 

En odgovor na “Poplava iger za iPhone in iPod Touch”

  1. sabs pravi:
    14.07.2008 23:43

    to dela pa na isti princip kot nintendo Wi…z giroskopom. Ful dobr!