Geesem

Blog o mobilnem.

Igra tedna: Assassin’s Creed

Objavljeno 27.07.2008 19:06 avtor aleksij

Sveto mesto Jeruzalem je padlo v roke Saladina in njegove muslimanske vojske. Krščanstvo se s križarskim pohodom poda v boj za ponovno nadzor nad Sveto deželo. V vlogi nekoč najelitnejšega plačanca poskušamo s skrbno načrtovanimi umori v regijo povrniti mir in pregnati krvoločne viteze.

naslov: Assassin’s Creed
založnik: Gameloft
žanr: akcijska/avantura
igrano na: N95

Assassin’s Creed je predelava igre, ki je požela izjemen uspeh tako na konzolah, kot PC-ju. Tudi pri mobilni različici nas že na začetku presenetita tako grafična, kot zvokovna obdelava.

V vlogi Altaira, elitnega plačanca, nas čaka veliko hack ‘n slash akcije, atraktivnih akrobatskih podvigov in seveda hladnokrvnih umorov. Dogajanje v igri je pestro in precej kinetično. V enem trenutku se mečujemo s sovražnikom, hip za tem pa že plezamo na nemogoče lokacije.

Kljub številnim udarcem, skokom in ostalim vragolijam je Altaire presenetljivo zelo odziven in vodljiv. Pri Gameloftu so poskrbeli za odlične namige, ki se nam pokažejo ob ustreznih situacijah, poleg tega pa je za izvedbo še tako kompleksnih akcij potrebno pritisniti največ dva gumba hkrati.

Po tem, ko sem igro že stestiral sem opazil, da obstaja tudi HD različica, kar po domače pomeni 3D. Na prvi pogled zadeva izgleda precej solidno, če vaš mobilnik podpira HD verzijo, jo lahko najdete na Planetu.

 • Share/Bookmark
 

4 odgovorov na “Igra tedna: Assassin’s Creed”

 1. luka pravi:
  3.02.2009 18:13

  fefewfewfefwewfwe

 2. luka pravi:
  3.02.2009 18:13

  hihdinbgidhfidgifhehuhguijgiuztifjiwzgfhjeifgienfeizguehguzefu

 3. luka pravi:
  3.02.2009 18:14

  luka tišler cankova 53

 4. luka pravi:
  3.02.2009 18:15

  tele se