Geesem

Blog o mobilnem.

Mobidružba: Olimpijada 2008

Objavljeno 15.08.2008 11:01 avtor sabs

V času olimpijskih iger se mi zdi, da se kar na enkrat vsi spoznamo na šport, spremljamo discipline, ki jih drugače ne bi in suvereno uporabljamo športne términe kot so ippon, pike…in navijamo za Phelpsa, čeprav smo zanj prvič slišali šele sedaj. Enako je v času nogomenega prvenstva, Evrovizije, smučarskih sezone, poletov in tako dalje…
Da bi še lažje ostajali na tekočem z vsemi dogodki, tekmami in količino zlatih kolajn so številni operaterji in ponudniki mobilnih aplikacij stvar olajšali in razvili privlačne mobilne aplikacije.
Pri nas Planet ponuja preko svojega portala ažurirane novice, olimpijski dnevnik, vse rezulate, sporede tekem, predstavitev slovenske reprezentance, zgodovine OI, fotoutrinke in za najbolj zagrizene pa tudi prenose preko Mobilne TV.

Podobno stvar si je zamislili tudi kitajski proizvajalec visoko tehnoloških elektronskih naprav Lenovo.
Lenovo Olympics 2008 application je na voljo v iTunes trgovini za iPhone in iPod touch, na lenovo.zumobi.com pa ga snamete v Windows Mobile verziji in za Blackberryje.
Aplikacija vam poleg neštetih Lenovo oglaševalskih sporočil ponuja še fotografije z iger, profile atletov, prebiranje blogov anonimnih atletov…

  • Share/Bookmark
 

En odgovor na “Mobidružba: Olimpijada 2008”

  1. puma pravi:
    16.08.2008 12:47

    sem si ravno dol snel…